

## Australian Government

National Mental Health Commission

## Peer Workforce Development Guidelines Leaders Roundtable Agenda

## Friday 30 November 10am – 3pm

## Venue: Wangaretta Room, Park Royal Hotel, Melbourne

Attendees			
Ms Maureen Lewis	Interim CEO of National Mental Health Commission (NMHC)		
Dr Peggy Brown	Facilitator		
Anthony Stratford	Mind Australia		
Cath Roper	University of Melbourne		
Christopher Banks	beyondblue		
Darren Jiggins	Private Mental Health Consumer Carer Network		
David Kelly	Roses in the Ocean		
Eschleigh Balzamo	BrookRed		
Fay Jackson	Flourish Australia		
Heather Nowak	TAFE SA/independent		
Heidi Keevers	NSW Consumer Peer Workforce Committee		
Irene Gallagher	Being NSW		
Jae Radican	NSW Health		
Janet Meagher	Independent		
Kath Laffey	Woden Community Service		
Kathryn Day	HelpingMinds		
Katrina Clarke	National Mental Health Consumer & Carer Forum		
Kathy McCormick	NEAMI National		
Krystyn Smale	University of Melbourne		
Lorna Downes	University of Melbourne		
Lorraine Powell	National Mental Health Consumer & Carer Forum		
Louise Byrne	RMIT		
Lyn Mahboub	Richmond Wellbeing and Curtin University		
Lynette Pearce	Department of Health - Tasmania		
Margaret Doherty	Mental Health Matters 2		
Matthew Halpin	SA Health		
Michelle Banfield	Australian National University		
Michelle Swann	TANDEM		
Paula Arro	Primary Health Networks Mental Health Lived Experience		
	Engagement Network (MHLEEN)		
Shandy Arlidge	Mental Health Coalition of South Australia		
Tanya Kretschmann	QLD Health		
Tim Heffernan	South Eastern NSW PHN - COORDINARE		
Tracy Gurnett	Department of Health		
Vanessa Corunna	Richmond Wellbeing		
Emily Clay	Director, Policy and Projects, Mental Health Reform, NMHC		
Daya Henkel	Senior Policy Officer, Mental Health Reform, NMHC		

Agenda				
1. Welcome and introduction of members				
10:00am (15 mins)	Welcome: Overview of the roundtable, acknowledgement of country, acknowledgement of lived experience, introductions	Maureen Lewis	For information	
2. Project overview				
10:15am (10 mins)	Background and rationale for the project; housekeeping	Peggy Brown	For information	
3. Existing work				
10:25am (35 mins)	Discussion of existing work (guidelines, frameworks etc.) and similar projects currently underway	Daya Henkel/ Peggy Brown	Presentation followed by plenary discussion	
4. Vision for guidelines				
11:00am (20 mins)	What could be the value-add for national guidelines? What do you want to see achieved with the development of the guidelines?	Peggy Brown	Plenary discussion	
5(a). Themes				
11:20am (1 hr)	Discussion of possible themes and areas of focus for peer workforce development guidelines.	Peggy Brown	Group work	
<b>12:20pm – Lunch</b> (45 minutes)				
5(b). Themes (cont.)				
1:05pm (1 hr 10 mins)	<ul> <li>Report-back on group work in previous session.</li> <li>Consideration of themes within the scope of the project.</li> <li>Prioritisation activity.</li> </ul>	Peggy Brown	Group report- back and plenary discussion	
6. Developing the guidelines				
2:15pm (30 mins)	Next steps in developing the guidelines: establishing an advisory group and broader consultations.	Peggy Brown	For discussion	
7. Close of roundtable				
2:45pm (15 mins)	Summary of key priorities and closing remarks Meeting to close at 3pm	Peggy Brown		